Terug

Volg Vandaag Inside

Familie Brood slaat terug na ontslag

Familie Brood slaat terug na ontslag

Unspecified

31 dec 2019, 13:50

Ruud Brood en zijn dochter Roxenne, hebben zich op social media uitgelaten over het ontslag van Brood bij NAC. De 57-jarige Brood trad in maart van dit jaar aan bij NAC en slaagde er niet in de club voor de eredivisie te behouden. Na tegenvallende resultaten van de club kreeg Brood vandaag zijn congé.

Brood reageerde op Twitter zelf op zijn ontslag. Hij geeft aan zijn ziel en zaligheid in de club te hebben gestopt. Ook meldt hij later met zijn kant van het verhaal te komen, omdat dit 'toch even anders ligt'.

Ook zijn dochter, Roxenne Brood, liet van zich horen op Facebook. In een inmiddels verwijderd bericht, laat ze weten blij te zijn dat haar vader weg is bij 'die enge club'. Ook haalt ze uit naar de directie van NAC. 'Met die twee directeuren viel ook niet te werken vanaf het begin, heb alles meegekregen binnen de deuren dus dit zeg ik niet zomaar. Je hebt het lang uitgehouden met ze, iets wat ik niet zou kunnen, respect. Spelers gehaald door hen zonder dat je mocht meebeslissen en alles wat jij aangaf werd van tafel geveegd. En dan vinden ze het gek dat er zo'n resultaat wordt behaald… Wat moet je met zulke spelers die niet eens kunnen samenwerken met elkaar en dus ook niet als team kunnen opereren.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd