Terug

Volg Vandaag Inside

Expert beoordeelt oprechtheid excuses Lil Kleine: 'Ander filmpje dan dat van vorig jaar'

Expert beoordeelt oprechtheid excuses Lil Kleine: 'Ander filmpje dan dat van vorig jaar'

Unspecified

1 apr 2022, 16:30

Lil Kleine ging donderdag diep door het stof in een Instagram-video, waarin de rapper spijt betuigde voor zijn wangedrag. Vanwege zijn verleden valt te betwisten of de woorden van Jorik Scholten, zoals hij echt heet, oprecht zijn. Tegenover het Algemeen Dagblad beantwoordt lichaamstaalexpert Frank van Marwijk dit vraagstuk.

Vorig jaar zou Scholten ook al in de fout zijn gegaan op Ibiza, waar hij zijn vriendin Jaimie Vaes zou hebben mishandeld. Toen werd hij vrijgesproken en deelden de twee een gezamenlijke video waaruit zou blijken dat het om een misverstand ging. 'Ik zou nooit de moeder van mijn kind, en de vrouw van wie ik houd, oprecht pijn doen', zei de rapper toen. 'Het filmpje met zijn vriendin samen was show, een soort slapstick. Nu toont Lil Kleine oprechte emoties', aldus Van Marwijk, die een duidelijk verschil ziet met de nieuwe video: 'Dit is een ander filmpje dan dat van vorig jaar'.

Hij vervolgt: 'Hij trilt niet, spreekt langzaam en knippert niet veel met de ogen. Hij is duidelijk niet gespannen. Als iets hem aangrijpt, bijt hij op zijn onderlip, dat past ook in het beeld', verklaart de expert in lichaamstaal, die uitsluit dat het acteerwerk is: 'Dat is totaal niet aannemelijk. Daarvoor heeft hij zijn emoties ook niet goed genoeg onder controle, dat blijkt mede uit zijn gedrag'.

Ook in Vandaag Inside werd de excuusvideo van Lil Kleine ook getoond. Roos Schlikker denkt dat de mea culpa de enige manier is om zijn carrière nog te redden. Bekijk het fragment hieronder terug!

Roos Schlikker snapt mea culpa van Lil Kleine: 'Enige manier om zijn carrière te redden'
3:26
Roos Schlikker snapt mea culpa van Lil Kleine: 'Enige manier om zijn carrière te redden'

Deel dit artikel

Link gekopieerd