Terug

Volg Vandaag Inside

Ex-verloofde gehoord over vermeende mishandeling door Johnny de Mol

Ex-verloofde gehoord over vermeende mishandeling door Johnny de Mol

Unspecified

6 apr 2022, 17:27

Shima Kaes, de ex-vriendin van Johnny de Mol, is afgelopen week gehoord door de recherche naar aanleiding van haar aangifte tegen De Mol. Dat bevestigt haar juridisch adviseur Karim Aachboun aan het ANP na berichtgeving van HP/De Tijd. Het tijdschrift publiceerde woensdag een artikel met daarin details die uit de aangifte van Kaes zouden komen.

Kaes stelt dat Johnny, met wie zij tussen 2014 en 2015 een relatie had, haar meerdere malen heeft mishandeld. Eind 2020 deed Kaes aangifte tegen haar ex-verloofde voor poging tot mishandeling en poging tot doodslag. Kort daarvoor hadden Johnny de Mol en zijn vader John de Mol al aangifte gedaan tegen Kaes voor poging tot afdreiging (chantage door te dreigen met het openbaar maken van onjuiste of geheime informatie). Als reactie hierop deed Kaes' juridisch adviseur aangifte tegen John en Johnny de Mol wegens het doen van een valse aangifte.

'Ik kan bevestigen dat mijn cliënte, mevrouw Shima Kaes, afgelopen week voor het eerst door de recherche is gehoord naar aanleiding van de door haar op 15 december 2020 gedane aangifte tegen de heer Johnny de Mol wegens zware mishandeling en poging tot doodslag', laat haar juridisch adviseur weten. Hij 'acht het gepast' dat De Mol zijn taken bij de talkshow HLF8 per direct neerlegt.

In het artikel van HP/De Tijd staat onder meer een medisch dossier van Kaes. In dat dossier staat dat Kaes verscheidene bloeduitstortingen op haar lichaam had. 'Ruzie met vriend met fysiek geweld' zo concludeerde de huisarts op 27 mei 2015 volgens het tijdschrift. De Mol junior zou Kaes geslagen en geschopt hebben, boven op haar zijn gaan zitten en aan haar haren hebben getrokken. In het stuk komt ook een screenshot voorbij dat van De Mol zou zijn, waarin hij zijn excuses aanbiedt. Els Verberk, de echtgenote van Johnny's vader John de Mol, wordt in de aangifte als getuige genoemd. Zij zou Kaes na een incident naar een ander hotel hebben gebracht, omdat zij niet zou hebben gewild dat Kaes 'met dit gehavende gezicht geassocieerd zou worden met Johnny de Mol.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd