Terug

Volg Vandaag Inside

Eriksen dankbaar voor alle steun: 'Ik voel me nu beter, maar wil weten wat er gebeurd is'

Eriksen dankbaar voor alle steun: 'Ik voel me nu beter, maar wil weten wat er gebeurd is'

Unspecified

14 juni 2021, 09:14

In de Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport heeft Christian Eriksen zijn dankwoord uitgesproken voor alle steunbetuigingen die hij binnen heeft gekregen. Tijdens het duel met Finland zakte Eriksen ineens in elkaar. Hij wil graag weten wat er precies gebeurd is.

'Bedankt allemaal. Ik zal niet opgeven. Ik voel me nu beter, maar ik wil weten wat er gebeurd is. Ik wil iedereen bedanken voor alles wat jullie voor me gedaan hebben', zo vertelt Eriksen. De oud-Ajacied zakte plots voor rust in elkaar. De voetbalwereld stond in een keer stil.

Eerder liet Eriksen via zaakwaarnemer Martin Schoots al weten dat het naar omstandigheden goed met hem ging. Zo sprak hij zondagochtend al even met zijn teamgenoten. 'We spraken hem zondagmorgen en toen maakte hij al grapjes. Hij was goed gehumeurd en ik vond dat hij er prima uit zag. We willen allemaal begrijpen wat er met hem gebeurd is en dat wil hij zelf ook. De artsen gaan hem nu grondig onderzoeken en dat zal tijd kosten', laat Schoots weten.  'De halve wereld heeft ons gecontacteerd. Iedereen is heel bezorgd. Nu moet hij gewoon rusten. Zijn vrouw en ouders zijn bij hem. Maandag en misschien ook dinsdag blijft hij ter observatie in het ziekenhuis. Maar hij gaat zijn teamgenoten zeker aanmoedigen tegen België (donderdag om 18.00 uur)'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd