Terug

Volg Vandaag Inside

Eigen realityserie voor Rico Verhoeven

Eigen realityserie voor Rico Verhoeven

Unspecified

17 okt 2019, 01:19

In de vijfdelige reality-docu RICO wordt de wereldberoemde kickbokser Rico Verhoeven gevolgd in het spannendste jaar van zijn leven.

De voorbereiding op weg naar het gevecht van de eeuw - GLORY Collision 2 tegen Badr Hari op 21 december 2019 - vormt de rode draad van de intieme serie. Weet hij Badr Hari opnieuw te verslaan? Blijft hij de ongeslagen wereldkampioen? Al maandenlang werkt Rico volgens een extreem strikt trainingsschema toe naar de allerbeste versie van zichzelf. Welke discipline, mindset en ontberingen komen daarbij kijken? En hoe combineert hij zijn volle agenda met het gezinsleven? Want natuurlijk wil hij zijn vrouw en drie jonge kinderen ook de aandacht geven die zij verdienen. Nooit eerder liet Rico Verhoeven zoveel van zichzelf zien, zowel privé als professioneel. Ongecensureerd: what you see is what you get. RICO is vanaf 25 november om 21.30 uur te zien op SBS6.

Al een jaar lang wordt Rico gevolgd voor de reality-docu. De man die altijd het maximale uit zichzelf probeert te halen geeft daarmee een unieke inkijk in zijn dagelijks leven. Persoonlijk, rauw en ongepolijst. Iedere aflevering van RICO bouwt verder op naar het grote gevecht op 21 december, waar hij voor de tweede keer oog in oog staat met Badr Hari. In de serie maakt de kijker ook kennis met het team achter Rico: zijn trainers, zijn manager, zijn coaches, zijn familie, zijn vrienden en natuurlijk zijn gezin.

Naast zijn voorbereidingen richting het nu al veelbesproken gevecht, komt de ‘andere’ carrière van Rico ook uitvoerig aan bod. Met zijn hoofdrol in de Hollywoodfilm The Black Lotus – een actiefilm die hij tevens coproduceert - komt een langgekoesterde droom uit.

RICO wordt geproduceerd door Talpa Producties.

Deel dit artikel

Link gekopieerd