Terug

Volg Vandaag Inside

'Een Aperolletje' stijgt naar 6e plek in Sterren NL Top 25

Unspecified

26 juli 2023, 11:30

De Offsiders, bestaande uit niemand minder dan Wilfred Genee, Wesley Sneijder en Andy van der Meijde, hebben deze week een mooie prestatie neergezet in de Nederlandse muziekwereld. Hun zomerhit 'Een Aperolletje' heeft de 6e positie veroverd in de Sterren NL top 25.

Wilfred Genee vertelde onlangs in gesprek met Q-Music dat het idee voor een nummer achter de schermen van Veronica Offside is ontstaan. “Daar werd toen al een kleine versnapering gedronken door de heren, dat was ik ook niet gewend. Ze zaten lekker aan de baco toen ik binnenkwam en er stond keihard Nederlandstalige muziek op. Dat was meteen liefde op het eerste gezicht”, aldus de initiatiefnemer. “Dit alles is eigenlijk het hele jaar zo doorgegaan. Voor de uitzending, na de uitzending met nog hardere muziek en nog een kleine versnapering. Sinds kort is er ook een klein cafeetje geopend op het Mediapark, daar gaan we ook vaak heen. We zijn ook met zijn allen op stap geweest in Amsterdam, overal gezongen en toen groeide dit idee een beetje."

Het optreden van De Offsiders is vrijdag te zien bij het 'Sterren Muziekfeest op het Plein', om 21:20 op NPO1. Bekijk alvast de eerste beelden in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd