Terug

Volg Vandaag Inside

'Dusan Tadic afgelopen week akkoord met AS Roma'

'Dusan Tadic afgelopen week akkoord met AS Roma'

Unspecified

29 jan 2023, 12:30

Een opmerkelijk gerucht uit Italië zondagmorgen: Dušan Tadić heeft afgelopen week een persoonlijk akkoord bereikt met AS Roma. De Ajacied zou daarmee de vervanger moeten worden van Nicolò Zaniolo, die zou vertrekken naar de Premier League.

Althans, dat stelt de Italiaanse krant Corriere dello Sport. De Serviër (34) heeft in Amsterdam nog een contract tot medio 2024, waardoor de Italianen een relatief klein bedrag (marktwaarde 7 miljoen) kwijt zouden zijn. Roma-trainer José Mourinho zou daarnaast een belangrijke rol spelen en Tadić afgelopen week overtuigd hebben om de overstap te maken.

De komst van Tadić is naar verluidt echter afhankelijk van Zaniolo, die op zijn beurt zou vertrekken naar Bournemouth. Die transfer lijkt van de baan, zo stellen de Italianen. De Italiaans international zou namelijk geen oren hebben naar de Engelse degradatiekandidaat (18e).

Het gerucht komt op een saillant moment met het ontslag van Alfred Schreuder in dezelfde week. Het is onduidelijk of het akkoord tussen Tadić en Roma werd gesmeden voor óf na de Schreuder-exit.

In Veronica Offside adviseerde Wesley Sneijder interim-trainer van Ajax John Heitinga om Dušan Tadić uit de basiself te halen. Kijk het fragment hieronder terug.

Wesley adviseert Ajax: 'Tadic eruit en Bassey een enkeltje terug geven’
4:29
Wesley adviseert Ajax: 'Tadic eruit en Bassey een enkeltje terug geven’

Deel dit artikel

Link gekopieerd