Drie treffers Lukebakio kosten Bayern zege

24 nov 2018, 18:57

MÜNCHEN (ANP) - Dodi Lukebakio heeft de discussie over het functioneren van trainer Niko Kovac van Bayern München van nieuwe gespreksstof voorzien. De Belgische aanvaller maakte alle drie de doelpunten voor Fortuna Düsseldorf in het uitduel met de kampioen van Duitsland (3-3).

Lukebakio maakte zijn laatste doelpunt in blessuretijd. Bayern München verspeelde voor eigen publiek een voorsprong van 2-0 en 3-1. Thomas Müller scoorde tweemaal. Niklas Süle maakte de openingstreffer van Bayern, dat de achterstand op koploper Borussia Dortmund zag oplopen tot negen punten. Arjen Robben kwam in de 71e minuut als invaller in het veld voor Bayern München. Hij is hersteld van een knieblessure.