Terug

Volg Vandaag Inside

Dit zijn de opstellingen van Ajax en PSV!

Dit zijn de opstellingen van Ajax en PSV!

Unspecified

3 feb 2024, 19:15

Josip Sutalo is op tijd fit voor de thuiswedstrijd van Ajax tegen PSV. Ismael Saibari begint bij de Eindhovenaren. De middenvelder werd dinsdag met Marokko door Zuid-Afrika uitgeschakeld in de Afrika Cup.

Opstelling Ajax

Devyne Rensch is de linksback van Ajax voor het duel met de riante koploper van de Eredivisie. De rechtsbenige verdediger krijgt de voorkeur boven Borna Sosa en Ar'Jany Martha. Tristan Gooijer start opnieuw als rechtsback.

Jordan Henderson debuteert als basisspeler voor Ajax. De 81-voudig international van Engeland vormt een middenveld met Kristian Hlynsson en Kenneth Taylor. Benjamin Tahirovic moet plaatsmaken voor Henderson en is zijn basisplaats kwijt.

Opstelling Ajax: Ramaj; Gooijer, Sutalo, Hato en Rensch; Henderson, Hlynsson en Taylor; Berghuis, Brobbey en Bergwijn.

Opstelling PSV

Voor de geblesseerde Joey Veerman en Malik Tillman komt het duel in de Johan Cruijff ArenA te vroeg. Ook Guus Til en Ricardo Pepi zijn op het laatste moment afgehaakt. Noa Lang raakte afgelopen week opnieuw geblesseerd aan een bovenbeen en is naar verwachting langdurig uitgeschakeld.

PSV kan een clubrecord vestigen en voor de 36e keer ongeslagen blijven.

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli en Dest; Schouten, Saibari en Mauro Júnior; Bakayoko, De Jong en Lozano.

Deel dit artikel

Link gekopieerd