Terug

Volg Vandaag Inside

Dit verdiende Nicol in één dag na bekendmaking OnlyFans: 'Peter liet me achter met niks'

Dit verdiende Nicol in één dag na bekendmaking OnlyFans: 'Peter liet me achter met niks'

Unspecified

25 mrt 2023, 00:00

Nicol Kremers, de ex van Peter Gillis, maakte deze week bekend dat ze een nieuw avontuur is gestart op het sensuele platform OnlyFans. Met het plaatsen van pikante foto's voor betalende leden haalde Nicol binnen één dag al een behoorlijk bedrag binnen.

Als fan betaal je 10 tot 30 euro per maand voor toegang tot de expliciete content van een creator op OnlyFans. Nicol is ook actief op Friends2Follow, waar je volgens haar 18 euro betaalt voor een abbonement.

Nicol bevestigt tegenover Powned dat ze al ruim 3000 betalende leden heeft weten binnen te halen binnen één dag, wat ruim 30.000 euro heeft opgeleverd. "Ja klopt. Ik ben gisteren gestart en het ging als een lopend vuurtje", vertelt Nicol in de onderstaande video. "Ik ben natuurlijk bekend in Nederland en België. Al mijn volgers waren er ook op aan het wachten."

"Peter heeft mij natuurlijk achtergelaten met niks, zoals iedereen heeft kunnen lezen in het nieuws", vervolgt Nicol. "Bij deze ga ik zelf starten, want solliciteren voor een normale baan met mijn verleden in Massa is Kassa is heel moeilijk. Mensen zijn daar heel huiverig voor, dus vandaar deze weg", aldus Nicol.

Deel dit artikel

Link gekopieerd