Terug

Volg Vandaag Inside

Deze Deadline Day-transfers zijn jou mogelijk ontgaan

Deze Deadline Day-transfers zijn jou mogelijk ontgaan

Unspecified

2 sep 2023, 16:58

Het was opnieuw een opwindende Deadline Day met tal van opvallende transfers, zowel binnen Nederland als in het buitenland. Hier nemen we een kijkje naar enkele last-minute wintertransfers die je misschien hebt gemist.

Francisco Conceição (Ajax) naar FC Porto (huur): De twintigjarige rechtsbuiten kwam vorig jaar voor vijf miljoen euro naar Ajax, maar de Portugees keert nu op huurbasis terug naar FC Porto. Bij deze verhuur heeft Porto een optie tot koop weten te bedingen.

Hirving Lozano (Napoli) naar PSV: PSV heeft een grote naam weten aan te trekken met de komst van Hirving Lozano. De aanvaller keert terug naar Eindhoven en heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2028.

Mikki van Sas (Manchester City) naar Feyenoord: Mikki van Sas, een opkomend talent, maakt de overstap van Manchester City naar Feyenoord. De doelman komt transfervrij over en keert daarmee terug in Nederland.

Carel Eiting (FC Volendam) naar FC Twente: Carel Eiting heeft eindelijk zijn gewenste transfer naar FC Twente te pakken. De 25-jarige middenvelder verlaat FC Volendam na een periode van onderhandelingen en zet zijn handtekening onder een driejarig contract in Enschede.

Borna Sosa (VfB Stuttgart) naar Ajax: Borna Sosa werd voor een aanzienlijke transfersom van minstens acht miljoen euro overgenomen van VfB Stuttgart. In Amsterdam gaat hij de concurrentie aan met Gaston Ávila, Owen Wijndal en Anass Salah-Eddine.

Sofyan Amrabat (Fiorentina) naar Manchester United (huur): Sofyan Amrabat werd op de Deadline Day kort voor middernacht officieel voorgesteld als de nieuwste aanwinst van Manchester United. Onder leiding van manager Erik ten Hag wordt de 27-jarige middenvelder in eerste instantie voor tien miljoen euro gehuurd van Fiorentina. Manchester United heeft bovendien een optie tot koop bedongen voor 25 miljoen euro, met een extra vijf miljoen euro aan mogelijke bonussen.

Ryan Gravenberch (Bayern München) naar Liverpool: Ryan Gravenberch zet zijn carrière voort in de Premier League. Een dag voor het sluiten van de transfermarkt stapte de middenvelder op het vliegtuig naar Liverpool, dat hem voor 40 miljoen euro overneemt van Bayern München.

João Félix (Atlético Madrid) naar FC Barcelona (huur):Joao Felix heeft op Transfer Deadline Day zijn overstap naar FC Barcelona voltooid. De Spaanse kampioen heeft de komst van de Portugese aanvaller vrijdagavond bevestigd met de titel "Zijn droom komt uit" Hij wordt voor één seizoen gehuurd van Atlético Madrid.

Ansu Fati (FC Barcelona) naar Brighton & Hove Albion (huur): Ansu Fati maakt een tijdelijke overstap van Barcelona naar Brighton & Hove Albion, zo heeft de Engelse club vrijdagmiddag aangekondigd. Er is geen koopoptie inbegrepen, en Brighton zal het merendeel van het salaris dragen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd