Terug

Volg Vandaag Inside

'De Ligt krijgt er een concurrent bij; Bayern persoonlijk rond met uitblinker van Napoli'

'De Ligt krijgt er een concurrent bij; Bayern persoonlijk rond met uitblinker van Napoli'

Unspecified

29 juni 2023, 09:19

Bayern München gaat zich binnenkort versterken met Kim Min-jae, zo meldt Fabrizio Romano. De Zuid-Koreaan heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Der Rekordmeister en zal teamgenoot en concurrent van Matthijs De Ligt worden.

Kim Min-jae was als centrale verdediger een rots in de branding voor de kampioen van Italië, Napoli. Ook werd hij uitgeroepen tot verdediger van het seizoen in de Serie A. Dat bleef niet onopgemerkt in de rest van Europa. Onder andere Manchester United was geïnteresseerd, maar Bayern gaat dus met Min-jae aan de haal. De Duitsers betalen 50 miljoen voor de grote Zuid-Koreaan, die een contract zal tekenen tot medio 2028.

Dávid Hancko

De transfer van Kim Min-jae kan ook gevolgen gaan hebben voor Dávid Hancko. De Slowaakse verdediger van Feyenoord zou namelijk in de belangstelling staan van Napoli, die met het vertrek van de Zuid-Koreaan op zoek moeten naar een nieuwe centrale verdediger. Volgens Gianluca di Marzio wil Napoli wachten op de verkoop van Min-jae, totdat het zelf de markt op gaat voor een centrale verdediger. Feyenoord heeft de vraagprijs van Hancko bepaald op 30 miljoen euro, naar verluidt is ook Newcastle United in de markt voor de Slowaak.

Deel dit artikel

Link gekopieerd