De Boer wacht met Atlanta nog op zege in MLS

11 mrt 2019, 03:57

ATALANTA (ANP) - Frank de Boer moet in de Major League Soccer nog even geduld hebben op zijn eerste zege met Atlanta United. De trainer zag zijn ploeg in het Mercedes-Benz Stadium 1-1 spelen tegen FC Cincinnati.

Atlanta was al in de vijfde minuut op 1-0 gekomen door een doelpunt van Josef Martínez. Lang zag het er ook naar uit dat de landskampioen die voorsprong zou vasthouden. Maar de Belgische aanvaller Roland Lamah, in het verleden nog actief voor Roda JC, maakte enkele minuten voor tijd de gelijkmaker.

De Boer won slechts een van zijn vijf duels tot dusverre met Atlanta. Door die zege kwam de ploeg een ronde verder in de Concacaf Champions League, waar Atlanta in de kwartfinales een 3-0-achterstand tegen het Mexicaanse Monterrey moet goedmaken. In de MLS werd de eerste wedstrijd met 2-0 verloren van DC United.