Terug

Volg Vandaag Inside

Date van Gordon plotseling overleden: 'Heb ik eindelijk iemand die me echt leuk vindt, gaat 'ie dood'

Unspecified

18 apr 2024, 18:39

Gordon onthult in de podcast Mischa! dat zijn date, waar hij zeven maanden mee was, plotseling is overleden. “Dat is spijkerhard.”

Gordon begint in de podcast over de tegenstrijdigheid in zijn leven en doet vervolgens een heftige onthulling. Begin deze maand kondigde Gordon aan dat zijn koffiezaak Blushing komende zomer zal worden heropend, maar de zanger bleek ten tijde van het leuke nieuws door een heftige periode te gaan. “Ik kwam thuis na het ondertekenen van de contracten van mijn nieuwe bedrijf en toen kreeg ik een bericht dat mijn date waar ik zeven maanden mee was, is overleden. Die tegenstrijdigheid is continue aanwezig. De vreugde die ik dan heb, en dan kom ik thuis en dan krijg ik zo’n afschuwelijk bericht. Heb ik eindelijk iemand die me echt leuk vindt, die zelf zijn geld heeft en die gaat dan dood. Dat is spijkerhard.”

“Die tegenstrijdigheid hoort gewoon in mijn leven, maar dat is soms heel moeilijk. Borderline noemen ze het ook wel. Gordonline!", reageert hij vervolgens lachend.

Gordon stelde eerder dat 2023 het "zwartste jaar" uit zijn leven was. De zanger en presentator ging door een diep dal na zijn breuk met zijn verloofde Gavin Rozario. Hij vertelde onder meer dat hij twee zelfmoordpogingen heeft ondernomen.

Johan Derksen was onlangs van slag door de uitspraken van Gordon over Vandaag Inside: "Ik ben ook niet van steen". Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd