Terug

Volg Vandaag Inside

Dartssensatie Luke Littler lovend over Erik ten Hag: 'We moeten hem behouden, absoluut'

Unspecified

17 apr 2024, 18:00

Dartssensatie Luke Littler (17) is groot fan van Manchester United en heeft een duidelijke boodschap voor zijn club over manager Erik ten Hag: "We moeten hem houden", aldus Littler tegenover het Algemeen Dagblad.

De 17-jarige Littler was de grote smaakmaker van het afgelopen WK in Londen. Hij verloor in de finale van Humphries (7-4). Desondanks was dat het niet het mooiste moment van de afgelopen maanden voor Littler. "Dat ik het Manchester United-team mocht ontmoeten en dat ik word uitgenodigd voor wedstrijden. Dat is bizar", reageert Littler op wat zijn favoriete moment is van de afgelopen tijd.

Manchester United-fan Littler sprak tijdens zijn bezoek aan The Red Devils met Ten Hag. "Hij is een heel goede manager. Hij heeft in zijn eerste jaar enorm veel gedaan voor het team. Dit seizoen is het helaas wat minder, maar we moeten hem houden. Ja, absoluut, we moeten hem houden", aldus Littler.

Onlangs opperde Valentijn Driessen in Vandaag Inside de naam van Ten Hag voor het trainerschap van Ajax. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd