Terug

Volg Vandaag Inside

'Danjuma staat open voor Feyenoord, maar prijskaartje vormt struikelblok'

'Danjuma staat open voor Feyenoord, maar prijskaartje vormt struikelblok'

Unspecified

11 juli 2023, 10:37

De 26-jarige vleugelspits Arnaut Danjuma heeft laten weten geïnteresseerd te zijn in een huurtransfer naar Feyenoord. Echter, op dit moment blijkt het financiële plaatje dat zijn huidige club Villarreal heeft geschetst te hoog gegrepen voor de Rotterdammers. De Spaanse club vraagt namelijk een miljoenenbedrag voor de huurperiode, dat meldt De Telegraaf.

Feyenoord heeft al een gesprek gehad met Danjuma, waarbij zowel algemeen directeur Dennis te Kloese als trainer Arne Slot aanwezig waren. Helaas kunnen zij onder de huidige financiële voorwaarden geen overeenstemming bereiken met de speler en zijn Spaanse werkgever. Danjuma staat echter open voor andere mogelijkheden en heeft ook belangstelling vanuit de Engelse Premier League.

Voor Danjuma is het belangrijk dat hij regelmatig speelt, vooral na een teleurstellende huurperiode bij Tottenham Hotspur, waar hij vaak op de bank zat. Hij wil in deze fase van zijn carrière niet opnieuw een dergelijke situatie meemaken. Bovendien hoopt hij indruk te maken op bondscoach Ronald Koeman om zo een plaats te veroveren in het Nederlands elftal voor het Europees kampioenschap van volgend jaar.

Het is aan Danjuma zelf om te beslissen hoe ver hij wil gaan in zijn onderhandelingen met Villarreal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd