Terug

Volg Vandaag Inside

Danjuma maakt hattrick voor Nouri: 'Hij kreeg een glimlach op zijn gezicht'

Danjuma maakt hattrick voor Nouri: 'Hij kreeg een glimlach op zijn gezicht'

Unspecified

21 feb 2022, 08:55

Villarreal-aanvaller Arnaut Danjuma scoorde afgelopen zaterdag zijn eerste La Liga-hattrick. De drie doelpunten waren extra speciaal omdat de Oranje-international voor de wedstrijd contact had met de familie Nouri. Danjuma wilde graag scoren voor "Appie". Zo vertelt zijn broer Mo tegenover De Telegraaf.

De pijlsnelle aanvaller van Villarreal en Mo Nouri hebben vaak contact, zo ook voor het duel met Granada (1-4). 'Ik heb hem toen gezegd dat ik met Appie zou gaan kijken en vroeg Arnaut er één voor hem te scoren'. Uiteindelijk scoorde de oud-NEC'er er zelfs drie. 'Ik ben super dankbaar. We hielden al van Arnaut, maar dit is echt speciaal en een mooi gebaar', Aldus Mo Nouri.

Het meest bijzondere was misschien wel de timing van Danjuma na zijn eerste doelpunt. In de 34ste minuut wist Villarreal voor het eerst te scoren op bezoek bij Granada. 'Ik geloofde het gewoon niet, zo toevallig en zo mooi'. Danjuma liep zijn goal met drie en vier vingers omhoog naar de camera verwijzend naar 34, het oude rugnummer van Nouri.

Ook Abdelhak Nouri kreeg de hattrick van Danjuma mee. 'Appie krijgt natuurlijk alles mee, ik hou hem ook echt van alles op de hoogte. Ik zei tegen hem: "Arnaut heeft gescoord". Toen verscheen er een heel mooie glimlach op z'n gezicht. Echt een grote lach. Hij was heel blij. Ik werd er emotioneel van, echt uit blijdschap. Ik was súperblij.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd