Terug

Volg Vandaag Inside

Classic: Héérlijk tv-optreden Vandaag Inside-trio bij Koffietijd

Classic: Héérlijk tv-optreden Vandaag Inside-trio bij Koffietijd

Unspecified

26 mei 2023, 21:46

Het ochtendprogramma Koffietijd was vrijdag voor de laatste keer te zien. RTL 4 besloot eerder om te stoppen omdat de show te weinig kijkers trekt. De mannen van Vandaag Inside zijn in het verleden een aantal keer te gast geweest bij het ochtendprogramma, wat resulteerde in hilarische momenten. Een reden om vandaag terug te blikken naar een tv-optreden van Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp in Koffietijd.

(Tekst gaat verder onder de video.)

Koffietijd begon in 1994 met presentatoren Hans van Willigenburg en Mireille Bekooij, die tot en met 2000 de gezichten waren van het programma. Judith de Klijn en Sybrand Niessen volgden hen op, maar na een jaar stopte Koffietijd vanwege teleurstellende kijkcijfers.

In 2010 keerde het dagelijkse programma terug op televisie. Quinty Trustfull, Loretta Schrijver, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland behoren tot het huidige presentatieteam.

Het is nog niet duidelijk of er een vervangend programma komt. RTL liet eerder weten naar de "mogelijkheden" te kijken voor een eventuele vervanging. Vooralsnog is er geen nieuwe show voor het tijdslot aangekondigd. Op RTL 4 zijn vanaf maandag herhalingen van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd