Terug

Volg Vandaag Inside

Chris Woerts is duidelijk: 'De eerste tien jaar promoveert NAC niet naar de Eredivisie'

Chris Woerts is duidelijk: 'De eerste tien jaar promoveert NAC niet naar de Eredivisie'

Unspecified

13 aug 2022, 19:02

Het had niet veel gescheeld of NAC Breda was in handen gekomen van de City Football Group. Chris Woerts vindt het een gemiste kans voor de club uit de Keuken Kampioen Divisie en ziet NAC de komende tien jaar niet promoveren naar de Eredivisie.

De speciale aandeelhouder Stichting NOAD heeft uiteindelijk zijn vetorecht gebruikt om de overname tegen te houden. "Ik denk dat ze het in Breda geweldig vinden, maar de eerst komende tien jaar gaan ze niet promoveren", zegt Woerts in een nieuwe aflevering van Koffie met Chris, een online rubriek van Vandaag Inside. "Daar leg je je dan bij neer. Het is een fantastische club, hoor. Mooie sfeer, goede supporters, fantastisch."

"Maar City Football Group had met de club de ambitie om naar de Eredivisie te gaan", vervolgt Woerts. "Er zou geld achter gezet worden. En het is eigenlijk op sentimentele gronden niet gelukt. Nu zijn vijf ondernemers eigenaar van NAC. Dat is dus voer voor onrust", aldus de sportmarketeer.

In een nieuwe aflevering van Koffie met Chris, een online rubriek van Vandaag Inside, vertelt Chris Woerts over zijn bezoek aan FC Twente, de uitzendrechten van de Conference League, de situatie van Frenkie de Jong bij FC Barcelona en de stand van de bitcoin. Ook geeft Chris een update over gokreclames op televisie, Veronica Offside en het WK in Qatar. Bekijk de aflevering in de onderstaande video.

Koffie met Chris: 'Ik begrijp de directie van Barcelona over Frenkie wel'
15:58
Koffie met Chris: 'Ik begrijp de directie van Barcelona over Frenkie wel'

Deel dit artikel

Link gekopieerd