Terug

Volg Vandaag Inside

Chris: 'Voor iedereen die nieuwsgierig is wie de Formule 1-rechten vanaf 2025 verwerft...'

Unspecified

18 apr 2024, 10:43

Sportmarketeer en Vandaag Inside-bargast Chris Woerts heeft op X (voorheen Twitter) gereageerd op de geruchten die online rondgaan over wie er vanaf 2025 beschikt over de uitzendrechten van de Formule 1 in Nederland.

Op dit moment zijn de rechten in handen van Viaplay. Het is echter nog niet duidelijk of zij vanaf 2025 ook weer beschikken over de rechten, of dat een andere partij volgend jaar de Formule 1 uitzendt.

Gisteren (donderdag) leek er duidelijkheid te komen: GPtoday.net meldde namelijk, op basis van meerdere bronnen, dat Viaplay de strijd om de uitzendrechten heeft gewonnen. De nieuwe deal zou mogelijk vandaag (vrijdag) al bekend worden gemaakt. Spreekbuis bracht naar buiten dat er vandaag een persconferentie plaats zou vinden.

Sportmarketeer Chris Woerts heeft op X gereageerd op de geruchten: "Voor alle Formule 1-volgers in Nederland die nieuwsgierig zijn wie de TV rechten vanaf 2025 verwerft: er is vandaag GEEN persconferentie. Ondanks alle online speculaties: nog even geduld!"

In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside, reageerde Chris onlangs al op de strijd om de uitzendrechten van de Formule 1: "Het zou héél gek zijn als ze daar niet heen gaan." Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd