Terug

Volg Vandaag Inside

Chris stellig: 'Dat is de meest overschatte speler van de Eredivisie'

Chris stellig: 'Dat is de meest overschatte speler van de Eredivisie'

Unspecified

9 juni 2023, 16:14

Chris Woerts vindt FC Emmen-aanvaller Richairo Zivkovic de meest overschatte speler van de Eredivisie. Dat vertelt hij in Koffie met Chris, een online rubriek van Vandaag Inside.

FC Emmen en Almere City strijden zondag om een plek in de Eredivisie, waarbij Almere een 2-0 voorsprong uit het heenduel verdedigt. Chris hoopt dat de club uit Flevoland promoveert: "Dan is het echt uniek: dat scheelt de clubs zoveel kilometers. Niet meer naar Emmen, niet meer naar Groningen, niet meer naar Leeuwarden. Dat is een zegen voor het klimaat. Dus alleen daarom al zou het goed zijn als Emmen zou degraderen."

"Maar ik moet zeggen: ik heb wel een beetje medelijden met Emmen," vervolgt Chris. "Want ze speelden eigenlijk best goed, alleen hadden ze twee keer kortsluiting in de verdediging." Zivkovic veroorzaakte, na zelf balverlies te hebben geleden, een strafschop, waaruit Almere de 1-0 maakte. "Zivkovic, de meest overschatte speler van de Eredivisie. Dat is zo'n momentenvoetballer, daar heb je niks aan," besluit de sportmarketeer.

Bekijk hieronder de hele aflevering van Koffie met Chris, waarin Chris zich onder meer fel uitspreekt tegen José Mourinho en zijn mening geeft over Marcel & Gijs.

Koffie met: Chris recenseert Marcel & Gijs: 'Ze moeten scherper zijn!'
19:32
Koffie met: Chris recenseert Marcel & Gijs: 'Ze moeten scherper zijn!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd