Terug

Volg Vandaag Inside

Chantal Janzen rekent op ludieke wijze af met kritiek Johan Derksen

Unspecified

5 mrt 2022, 19:07

Chantal Janzen heeft op ludieke wijze gereageerd op uitspraken van Johan Derksen. De besnorde analist liet zich donderdag bij VI Vandaag kritisch uit over het feit dat Janzen en Rob Kemps de presentatie op zich nemen van de tv-actie voor Oekraïne. 

Giro555 organiseert maandag een speciale actie op radio en televisie waarbij geld wordt ingezameld voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. Het tv-programma Samen in Actie voor Oekraïne wordt van 20.30 uur tot 23.00 uur uitgezonden op NPO 1, RTL 4 en SBS6, en wordt gepresenteerd door het duo Janzen en Kemps. ‘Rob Kemps is daar uitermate geschikt voor. Die staat dichtbij de mensen. Dat vind ik wel een kwaliteit van die jongen’, zei Johan aan tafel bij VI Vandaag over de presentator. ‘Maar Chantal Janzen vind ik een Barbie-poppie. Dat vind ik zo’n nepper.’

Janzen heeft de woorden van Johan ook meegekregen, en besluit een berichtje te sturen naar de redactie van VI Vandaag. ‘De almachtige Johan heeft altijd gelijk’, schrijft de 43-jarige presentatrice bij een foto van haar in een Barbie-kostuum. ‘Je ziet het, doe hem de groeten’, zo besluit ze haar bericht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd