Terug

Volg Vandaag Inside

Bulgaarse influencer heeft grootste lippen ter wereld: 'Eigen kijk op schoonheid'

Bulgaarse influencer heeft grootste lippen ter wereld: 'Eigen kijk op schoonheid'

Unspecified

2 mrt 2023, 14:40

Waarschijnlijk zal je even tweemaal moeten kijken als de Bulgaarse Andrea Ivanova voorbij loopt. Deze influencer heeft namelijk de grootste lippen van de wereld, maar die zijn - naar eigen zeggen - nog niet groot genoeg.

Andrea besloot in 2018 om haar uiterlijk te transformeren. Ze was niet blij met haar smalle en dunne lippen (zie Instagram-foto hieronder). Haar doel: lijken op een levensechte Bratz pop. Tot op heden investeerde zij daarom zo'n 9.000 euro in haar cosmetische ingrepen, met name voor haar lippen, borsten, kaak en kin.

De tekst gaat verder onder het Instagram-bericht.

Hoe zij haar de chirurgische kosten terugverdient? Andrea houdt onder meer veilingen, waarbij de hoogste bieder een zoen krijgt met haar 'nieuwe' lippen. Ze wil allesbehalve een "normaal uiterlijk" hebben, zo vertelt zij in gesprek met Daily Mail. "Ik ben fan van enorme vormen en excentrieke schoonheden."

Naar eigen zeggen heeft Andrea momenteel de grootste lippen ter wereld, maar is - ondanks waarschuwingen van artsen - nog niet tevreden met het resultaat. "Mijn lippen zijn echt nog niet groot genoeg." Naast haar lippen wil zij voortaan haar focus leggen op haar jukbeenderen: "Het doel is om ze te modelleren en aanzienlijk te vergroten."

De tekst gaat verder onder het Instagram-bericht.

Haar familie en vrienden kunnen haar transformatie - in tegenstelling tot haarzelf - niet echt waarderen. Andrea krijgt dat ook regelmatig te horen, maar maakt zich geen zorgen. "Ik heb mijn eigen kijk op schoonheid. Iedereen moet blij kunnen zijn met zichzelf zonder rekening te hoeven houden met de mening van anderen. Dat is het doel van het leven."

Deel dit artikel

Link gekopieerd