Terug

Volg Vandaag Inside

Brobbey reageert op Instagram met hartje richting Berghuis

Brobbey reageert op Instagram met hartje richting Berghuis

Unspecified

28 mei 2023, 23:23

Brian Brobbey heeft op zijn Instagram Stories een foto geplaatst van zichzelf met Steven Berghuis, met daarbij een hartje richting zijn teamgenoot. Het lijkt een reactie te zijn op het incident dat zondagmiddag plaatsvond buiten de Grolsch Veste, na afloop van FC Twente-Ajax.

Berghuis deelde een klap uit aan een fan. Volgens Tubantia haalde de Ajacied uit vanwege een racistische bejegening richting Brian Brobbey: "Volgens een anonieme getuige (naam is bekend bij de redactie, red.) werd ploeggenoot Brobbey uitgescholden voor "kanker zwarte", waarop Berghuis meteen uithaalde naar de schreeuwer."

Berghuis kreeg van Ajax een boete en betuigde spijt: "Ik had dit niet moeten doen", liet hij weten. "Na elke uitwedstrijd krijgen wij bij de bus heel veel verwensingen naar ons hoofd geslingerd, terwijl wij tijd maken om handtekeningen uit te delen aan fans die daar om vragen. Ik ben inmiddels wel wat gewend, maar mensen denken maar alles te kunnen roepen. Mijn reactie lost niks op, dat snap ik ook. Het is niet goed, ik heb een voorbeeldfunctie als speler van Ajax."

Deel dit artikel

Link gekopieerd