Terug

Volg Vandaag Inside

Boskamp: 'Mijn supportershart vindt het waardeloos, maar anderzijds gun ik het Arne dubbel en dik'

Unspecified

29 apr 2024, 14:46

Jan Boskamp heeft in gesprek met Het Belang van Limburg gereageerd op het aanstaande vertrek van Arne Slot bij Feyenoord. Het lijkt een kwestie van tijd voor hij gepresenteerd wordt als opvolger van Jürgen Klopp bij Liverpool.

"Nou, ik kan het hem moeilijk kwalijk nemen," begint Jan over Slot. "Hij heeft ons drie heerlijke jaren geschonken. Als één van de grootste clubs ter wereld komt aankloppen, dan mag je die kans niet laten liggen. De clubs zijn nu aan het onderhandelen en ik verwacht dat ze er wel uit gaan komen. Mijn supportershart vindt het waardeloos, maar anderzijds gun ik het Arne dubbel en dik. Ik ben vooral benieuwd wie ze in zijn plaats gaan halen."

De verslaggever van Het Belang van Limburg noemt Hein Vanhaezebrouck (vertrekt na dit seizoen bij KAA Gent, red.) en Mark van Bommel als mogelijke opvolgers. Jan reageert: "Hein alleszins niet. Ze willen een Hollander. Van Bommel zou kunnen, maar die ligt volgens mij nog onder contract bij Antwerp. De enige buitenlandse naam die circuleert is Brian Priske, die met Sparta Praag op weg is naar zijn tweede titel op rij in Tsjechië."

Maandagavond zit Jan Boskamp samen met Dick Advocaat en Wesley Sneijder aan tafel bij Veronica Offside en zal hij verder ingaan op de transfer van Arne Slot naar Liverpool. Veronica Offside is vanaf 22:30 uur te zien bij Veronica.

Johan Derksen is ervan overtuigd dat Arne Slot ook bij Liverpool een sensatie wordt. Dat vertelde hij afgelopen week bij Vandaag Inside. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd