Terug

Volg Vandaag Inside

Blind op zoek naar nieuwe club: 'Deur naar Ajax staat altijd open voor mij'

Unspecified

6 juni 2023, 14:39

Daley Blind is komende transferperiode transfervrij en kan nog geen duidelijkheid over zijn toekomst scheppen. De oud-speler van Ajax werd de afgelopen weken onder meer in verband gebracht met Royal Antwerp en Real Sociedad.

Blind kreeg de afgelopen maanden nauwelijks speeltijd bij Bayern München en vertrekt deze zomer transfervrij bij de landskampioen van Duitsland. "Transfervrij, dus er gaat veel gebeuren en op mij afkomen", zegt Blind in de video hierboven tegenover Vandaag Inside. "Dat gaan we rustig op een rijtje zetten de komende weken en dan qua gevoel een goede keuze maken."

Eerder liet Blind nog weten dat hij zichzelf ooit nog ziet terugkeren bij Ajax. Of dat ook deze zomer is? "Daar kan ik niet zoveel over zeggen", reageert Blind. "Ik kan alleen zeggen dat Ajax altijd mijn club is en die deur altijd openstaat voor mij. En verder wil ik het daarbij laten. Ik weet niet of dat nu aan de orde is. Dat is nu ook niet aan mij. Ik ga gewoon verder met mijn opties te bekijken en dan hoop ik volgend seizoen weer veel aan voetballen toe te komen", aldus de 33-jarige verdediger.

Deel dit artikel

Link gekopieerd