Terug

Volg Vandaag Inside

Blessure kost Waterreus rentree op Ibrox

Blessure kost Waterreus rentree op Ibrox

Unspecified

10 okt 2019, 15:00

Ronald Waterreus zou zaterdag weer eens onder de lat staan op Ibrox, het stadion in Glasgow waar hij tussen begin 2005 en de zomer van 2006 speelde voor Rangers. De 49-jarige doelman is echter geblesseerd geraakt en moet daardoor het benefietduel tussen de 'legends' van Glasgow en Liverpool. Waterreus heeft zijn plek in de selectie moeten afstaan aan Neil Alexander. Wat hem precies mankeert, is onduidelijk.

De oud-keeper van PSV veroverde in zijn eerste seizoen met het toenmalige Glasgow Rangers (nu Rangers FC) de Schotse titel. Waterreus vertrok een jaar later uit Schotland.

Heel wat oude sterren van Rangers en Liverpool staan zaterdag in het Ibrox-stadion op het veld om geld op te halen voor de foundations van beide clubs. Bij de Schotten doen onder anderen Michael Mols, Thomas Buffel en Nacho Novo mee. Steven Gerrard, de huidige manager van het eerste elftal van Rangers, speelt zowel voor het team van de thuisclub als voor Liverpool, de ploeg waarvoor hij vrijwel zijn hele carrière voetbalde. De selectie van de 'Reds' telt heel wat bekende namen, onder wie Dirk Kuijt, Jerzy Dudek, Emile Heskey, Vladimir Smicer, Patrik Berger en Jamie Carragher.

VIDEO - 'Hij is de slechtste keeper van de Eredivisie'

'Hij is de slechtste keeper van de Eredivisie'
3:47
'Hij is de slechtste keeper van de Eredivisie'

Deel dit artikel

Link gekopieerd