Terug

Volg Vandaag Inside

Bilal Wahib na mislukte comeback Instagram: 'We gaan het gewoon weer proberen'

Bilal Wahib na mislukte comeback Instagram: 'We gaan het gewoon weer proberen'

Unspecified

17 feb 2022, 17:20

Bilal Wahib heeft zich uitgelaten over zijn korte comeback op Instagram. Zaterdag maakten de 23-jarige zanger en zijn management een nieuw account aan, terwijl hij begin vorig jaar te horen kreeg levenslang verbannen te zijn van het platform. Niet veel later was zijn account weer offline. "We gaan het gewoon elke week weer proberen", vertelt Wahib aan RTL Boulevard.

"Elke maand, elke maand gaan we het proberen", gaat hij door. Dat zijn comeback waarschijnlijk niet zou slagen, had Wahib van tevoren al bedacht. "We wisten wel dat dit zou gebeuren want het mocht niet. We dachten gewoon: 'We gaan het proberen. Misschien mag het, misschien mag het niet.' Maar het mag gewoon nog steeds niet. Dat moet ik accepteren."

Wahib werd van Instagram verbannen nadat hij een minderjarige jongen op het platform vroeg zijn geslachtsdeel te laten zien. Zaterdagmiddag verscheen er een nieuwe video van de zanger op een account dat volgens de beschrijving werd beheerd door het management van Wahib. In de video liet hij een stukje van een nieuw nummer met Rolf Sanchez horen, maar niet veel later was het account alweer offline gehaald. De woordvoerder bevestigde dat alle "relevante accounts" zijn verwijderd.

De zaak tegen Wahib, die werd aangehouden op verdenking van het vervaardigen en verspreiden van kinderporno, werd later geseponeerd.

Johan reageerde vorig jaar in de uitzending van Veronica Inside op de ophef rondom de schandaalvideo van Bilal Wahib. Bekijk het fragment hieronder terug.

Johan reageert op ophef rondom schandaalvideo Bilal Wahib
1:59
Johan reageert op ophef rondom schandaalvideo Bilal Wahib

Deel dit artikel

Link gekopieerd