Terug

Volg Vandaag Inside

Bazoer van trainingsveld gestuurd na ruzie: 'Ik pak jou nog wel'

Bazoer van trainingsveld gestuurd na ruzie: 'Ik pak jou nog wel'

Unspecified

23 okt 2019, 18:55

Riechedly Bazoer is woensdagmiddag weggestuurd bij de training van Vitesse. Dat gebeurde na een 'handgemeen' met zijn ploeggenoot Jay-Roy Grot. Vitesse bevestigt het voorval aan Voetbal International en Omroep Gelderland, maar wil er nu niet verder over uitweiden.

De twee botsten met elkaar tijdens het afsluitende partijspel, de overige spelers moesten ingrijpen om verdere escalatie te voorkomen. Vervolgens schold Bazoer de 21-jarige aanvaller de huid vol en moest hij de training verlaten. Nadat de ex-Ajacied richting de kleedkamer was gestuurd had de middenvelder nog een laatste boodschap voor Grot. 'Ik pak jou nog wel in de kleedkamer', zou Bazoer hem volgens ooggetuigen toegebeten hebben. Ook zou hij nog tegen Sloetski hebben gezegd: 'Fuck off, I don't want to play for your team.'

Vitesse heeft nog niet via de officiële kanalen gereageerd op de gebeurtenissen. Of Bazoer bestraft wordt voor zijn gedrag en hoe hoog die straf uit gaat vallen, zal dus nog moeten blijken.

Bazoer streek afgelopen zomer neer bij Vitesse, dat VfL Wolfsburg anderhalf miljoen euro betaalde voor de middenvelder, in de hoop zijn loopbaan nieuw leven in te blazen. Die was langzaam maar zeker in een neerwaartse spiraal terechtgekomen, nadat hij eerst zijn basisplaats was kwijtgeraakt bij Ajax en vervolgens ook bij VfL Wolfsburg geen vaste waarde werd.

VIDEO - Bazoer over Slutsky en Advocaat: 'Exact dezelfde trainers'

Bazoer over Slutsky en Advocaat: 'Exact dezelfde trainers'
3:00
Bazoer over Slutsky en Advocaat: 'Exact dezelfde trainers'

Deel dit artikel

Link gekopieerd