Terug

Volg Vandaag Inside

Bayern München over interesse in Haaland: 'Wie verzint dit?'

Bayern München over interesse in Haaland: 'Wie verzint dit?'

Unspecified

31 mrt 2021, 16:26

Clubbestuurders bij Bayern München peinzen er niet over Robert Lewandowski te vervangen door Erling Haaland, de Noorse topschutter van Borussia Dortmund. 'Bayern ziet zich nog geruime tijd verdergaan met Lewandowski', zegt Karl-Heinz Rummenigge, voorzitter van de Raad van Bestuur bij Bayern.

Rummenigge reageerde verbaasd toen hij door de krant Bild de transfergeruchten over Haaland kreeg voorgelegd. 'Wie verzint dit? Ik weet nergens van. Ik kan hier maar een ding op zeggen: we hebben de beste voetballer ter wereld op de spitspositie en Roberts contract loopt nog tot 2023.'

De Pool, die uitgeroepen werd tot wereldvoetballer van het jaar, verkeert op zijn 32e in de vorm van zijn leven. Hij maakte dit seizoen in 26 competitieduels al 35 doelpunten. Die reeks stopt nu even omdat Lewandowski in de interland van zijn land tegen Andorra een blessure heeft opgelopen. Hij staat vermoedelijk vier weken aan de kant.

'Ik ben er zeker van dat met zijn professionalisme, de manier waarop hij traint en zijn lichaam onderhoudt, het einde nog lang niet in zicht is', zegt Rummenigge.

Deel dit artikel

Link gekopieerd