Terug

Volg Vandaag Inside

Bas Nijhuis begint aan nieuw avontuur: 'Hier heb ik altijd van gedroomd'

Bas Nijhuis begint aan nieuw avontuur: 'Hier heb ik altijd van gedroomd'

Unspecified

13 jan 2023, 00:00

Bas Nijhuis is van alle markten thuis. Naast scheidsrechter, boer, bakker, bargast bij Vandaag Inside, is Bas vanaf aankomende zaterdag de vaste sidekick van presentator Bert van Losser in het nieuwe Radio Oost-programma ‘Weekend Overijssel’.

Bert en Bas kennen elkaar al lange tijd in hun rol als verslaggever en scheidsrechter. "Superleuk om elke zaterdagochtend het weekend af te trappen met Bas. We maken er een gezellig programma van waarin we terugblikken op de week en natuurlijk ook bespreken wat er in het weekend allemaal te beleven is", aldus presentator Bert van Losser.

Ook Bas heeft er zin in: "Ik kijk er naar uit en zie wel hoe het allemaal gaat lopen. Bert is een ervaren radiomaker, ik vul dat dan aan op mijn eigen manier. Ik hou wel van nieuwe uitdagingen, kom maar op!".

Zaterdag is Nijhuis, die nationale en internationale voetbalwedstrijden fluit, al te horen naast presentator Bert van Losser. Weekend Overijssel is elke zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur te horen. Het programma staat in het teken van muziek en het bezoek van gasten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd