Terug

Volg Vandaag Inside

'Arsenal wil naast Timber ook Frimpong naar Engeland halen'

'Arsenal wil naast Timber ook Frimpong naar Engeland halen'

Unspecified

4 juli 2023, 21:05

Arsenal heeft deze zomer grootse plannen op de transfermarkt en heeft zijn oog opnieuw laten vallen op een Nederlandse speler. De club heeft veertig miljoen euro gereserveerd om Jeremie Frimpong van Bayer Leverkusen over te nemen. Dat meldt het Duitse BILD.

Manager Mikel Arteta ziet in Frimpong de perfecte aanvallende rechtsback die hij graag aan zijn team wil toevoegen. De verdediger heeft eerder al aangegeven open te staan voor een transfer, en Arsenal lijkt nu serieus geïnteresseerd te zijn. Ook de naam van João Cancelo, die al langer rondzingt in het Emirates Stadium, wordt nog steeds genoemd bij Arsenal.

Het is niet de eerste keer dat Frimpong in verband wordt gebracht met een topclub. Eerder werden Manchester United, Bayern München en FC Barcelona genoemd als mogelijke bestemmingen voor de talentvolle verdediger. Leverkusen lijkt zich al voorbereid te hebben op een mogelijk vertrek van Frimpong door de Braziliaanse international Arthur als zijn vervanger aan te trekken.

Eerder deze week meldde De Telegraaf dat Arsenal al een mondeling akkoord heeft bereikt met Ajax over de transfer van Jurriën Timber, waarbij Ajax en Arsenal naar verluidt een bedrag van circa 42 miljoen euro overeenkwamen. Bovendien kunnen bonussen dit bedrag nog verder laten oplopen tot 47 miljoen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd