Terug

Volg Vandaag Inside

Arne Slot meldt nóg slechter nieuws over blessure van Quilindschy Hartman

Unspecified

4 apr 2024, 19:00

De zware knieblessure van Quilindschy Hartman is bij Feyenoord hard aangekomen. De linksback mist niet alleen het EK voetbal komende zomer, maar trainer Arne Slot verwacht hem ook niet bij de eerste training van het nieuwe seizoen.

Dat gaf hij aan tijdens de persconferentie na afloop van het competitieduel met FC Volendam (0-0). Slot hoopt dat Hartman sterker terugkeert. "Het enige positieve is dat Quilindschy al een keer heeft aangetoond dat hij op een geweldige manier kan terugkomen van zo'n blessure."

Hartman raakte afgelopen zondag zwaar geblesseerd tegen FC Utrecht. Als jeugdspeler overkwam hem al eens hetzelfde.

Ploeggenoot Mats Wieffer leeft ook mee met Hartman. "Ik kan heel goed met hem en het doet mij ook wel wat. Hij heeft al eerder zo'n blessure gehad en nu weer. Dat doet pijn, maar ik heb er alle vertrouwen in dat hij terugkomt", zei hij tegen ESPN.

Ook middenvelder Quinten Timber probeert de linksback op te beuren. "Quilindschy is een geweldige jongen, altijd positief. Dat hem dit nu voor de tweede keer overkomt, is in de eerste plaats vervelend voor hem, maar ook voor het team. Wij zullen hem blijven steunen."

Valentijn Driessen was vorig jaar onder de indruk van de antwoorden van Hartman: "Je kunt goed praten". Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd