Terug

Volg Vandaag Inside

Arjen Lubach neemt week pauze van De Avondshow

Arjen Lubach neemt week pauze van De Avondshow

Unspecified

22 mrt 2022, 13:14

Arjen Lubach neemt begin april een week pauze van zijn De Avondshow met Arjen Lubach. In plaats van het satirische actualiteitenprogramma op NPO 1 zijn er in de week van maandag 4 tot en met donderdag 7 april optredens van verschillende Nederlandse stand-upcomedians te zien, meldt de VPRO dinsdag.

"Ook avondshows hebben soms pauze nodig, om daarna weer fris en scherp door te kunnen gaan. Zelfs die van Arjen Lubach", schrijft de VPRO dinsdag in een aankondiging van de pauze. In het vervangende Avondshow Stand-ups, dat ook vanuit de Avondshow-studio wordt uitgezonden, zijn elke avond twee cabaretiers te zien. Pieter Derks, Hans Sibbel (Lebbis), Glodi Lugungu, Raoul Heertje, Kim Schuddeboom, Martijn Koning, Alex Ploeg en Serine Ayari maken hun opwachting in de show.

Lubach startte op 21 februari met zijn nieuwe dagelijkse tv-programma. De pauze komt na vijf weken van vier uitzendingen per week. Op 11 april wordt het programma weer hervat. Het eerste seizoen zal in totaal veertig afleveringen bevatten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd