Terug

Volg Vandaag Inside

Antony scoort prachtige tweede interlandgoal voor Brazilië

Antony scoort prachtige tweede interlandgoal voor Brazilië

Unspecified

2 feb 2022, 08:20

Antony heeft een bijdrage geleverd aan de ruime zege van Brazilië op Paraguay in de WK-kwalificatie (4-0). De aanvaller van Ajax mocht na een uur invallen en tekende voor het derde doelpunt.

Raphinha opende de score voor Brazilië. Philippe Coutinho tekende voor de 2-0 en Rodrygo bepaalde de eindstand. Brazilië blijft koploper van het kwalificatietoernooi voor landenploegen uit Zuid-Amerika en is al zeker van deelname aan het WK in Qatar.

Tijdens de wedstrijd in Belo Horizonte braken er rellen uit tussen aanhangers van Cruzeiro en Atlético Mineiro. De politie verrichtte meerdere arrestaties.

Argentinië was ook zonder Lionel Messi te sterk voor Colombia (1-0). Lautaro Martínez maakte het enige doelpunt. Verdediger Lisandro Martínez van Ajax speelde de hele wedstrijd voor de Argentijnen die al zeker zijn van kwalificatie voor het WK.

Ecuador speelde gelijk tegen Peru (1-1) en kan de tickets voor het WK in Qatar bijna bestellen. De ploeg staat nu derde en kan de vijfde plaats niet meer ontgaan. De nummer 5 van het kwalificatietoernooi voor landenploegen uit Zuid-Amerika speelt duels in de play-offs voor deelname aan het WK.

Deel dit artikel

Link gekopieerd