Terug

Volg Vandaag Inside

Andy van der Meijde reageert op Overmars-gate: 'Hij wordt wel helemaal kapot gemaakt hé?

Andy van der Meijde reageert op Overmars-gate: 'Hij wordt wel helemaal kapot gemaakt hé?

Unspecified

17 feb 2022, 19:06

Andy van der Meijde heeft donderdag in De Veronica Ochtendshow: Ook Goeiemorgen gereageerd op de Overmars-gate. Hij speelde samen met Marc Overmars bij het Nederlands elftal en zegt nooit wat gemerkt te hebben van het grensoverschrijdend gedrag.

'Ik moet zeggen dat ik echt geschrokken was', zegt de oud-Ajacied. 'Ik heb natuurlijk met hem gespeeld bij het Nederlands elftal en het was eigen nooit dat hij over vrouwen praatte. Zo was hij helemaal niet. Hij was altijd aan het handelen. Hij was echt zo'n handelaar met die Pepsi-bordjes enzo... Daar was hij altijd mee bezig.'

Overmars werd naar aanleiding van het grensoverschrijdende gedrag op non-actief gezet door Ajax. Het werd vervolgens breed uitgemeten in de nationale én internationale media. 'Ik weet ook niet wat er precies is gebeurd, maar hij wordt wel helemaal kapot gemaakt hé? Misschien hadden ze het ook wel binnenskamers kunnen oplossen. Waarom moet je daarmee naar de pers gaan? Ga gewoon met z'n allen zitten en praat het uit... Kom die vrouwen tegemoet en help ze om er overheen te komen. Maar als hij iets slechts heeft gedaan, dan verdient hij het ook wel', besluit Van der Meijde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd