Terug

Volg Vandaag Inside

Andy van der Meijde heeft mooie woorden over voor Veronica Offside-collega Wesley Sneijder

Andy van der Meijde heeft mooie woorden over voor Veronica Offside-collega Wesley Sneijder

Unspecified

21 juni 2023, 18:30

Andy van der Meijde heeft in de podcast Schouders Eronder mooie woorden over voor Wesley Sneijder. Andy zegt veel plezier te beleven aan de samenwerking met Wesley bij Veronica Offside.

“Wesley is top”, zo vertelt Andy aan Schouders Eronder-host Daan Stormink. “Hij kan zó agressief worden ineens, dat vind ik zo mooi. Hij speelt niks en is gewoon wie hij is. Zoals hij is op TV, zo is hij ook als de camera’s uitstaan en dat is mooi!”

“Wij passen goed bij elkaar”, vervolgt Andy, die ook in zijn nopjes is met de overige Veronica Offside-gezichten. “Dat trio met Wilfred Genee is goed, en dan Jan Boskamp erbij en Wim Kieft, die altijd rustig is en goede dingen zegt.”

Ook zijn oud-trainer Dick Advocaat, die geregeld zijn opwachting maakt in de voetbaltalkshow, is volgens Andy een welkome versterking. “Dick is geweldig, en het zegt wel wat als een man met zo’n status bij ons aan tafel wil zitten.”

Voor Andy is Veronica Offside een droom die uitkomt. “Dit is wel mijn droom, ik vind het geweldig. Eén keer in de week een uurtje over voetbal lullen, dat is toch mooi? Leuke geintjes maken en mooie mensen aan tafel, hier kan ik jaren mee doorgaan.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd