Terug

Volg Vandaag Inside

Andy neemt het op voor Ajacied: 'Laat die jongen lekker zijn ding doen'

Andy neemt het op voor Ajacied: 'Laat die jongen lekker zijn ding doen'

Unspecified

15 jan 2023, 00:00

Andy van der Meijde en Wesley Sneijder zijn het vrijdagavond in Veronica Offside niet eens geworden over de manier van juichen van Kenneth Taylor tijdens FC Den Bosch - Ajax.

Taylor zette na zijn doelpunt een dansje in voor de camera's bij het vak met FC Den Bosch-fans, wat volgens Andy gewoon moet kunnen. "Hou alsjeblieft op. Laat die jongen gewoon lekker zijn ding doen", zei Andy. "De supporters reageren erop, maar hij doet dat in de camera. Hij daagt die mensen niet uit om bier te gooien. Daar moeten mensen rekening mee houden. Wat een gezeur over dat juichen. Laat die jongen gewoon juichen zoals hij wil. Wat is er mis mee? De supporters moeten rustig blijven en geen bier gooien. Dat hoort toch niet?"

"Hij heeft een tijd niet gespeeld en hij was gefrustreerd, maar nu laat hij het wel zien", vervolgde Andy. "Tegen NEC vond ik hem ook goed spelen. Hij was nu ook weer belangrijk met de penalty en de goal. Het is voor hem ook een beetje een uitlaatklep."

"Dat doe je toch niet in de situatie waarin Ajax nu zit?", reageerde Sneijder. "Ik heb naar ze gekeken en er zit op dit moment heel weinig in. Ajax krijgt dit weekend een aardige tegenstander. FC Twente gaat het Ajax lastig maken. Ajax is op dit moment een te kloppen ploeg. Daarom vind ik dat juichen ook zo apart. Tegen FC Twente mag je zo juichen, want dan heb je het aardig gedaan. FC Twente versla je niet zomaar. Ga dan juichen, maar laat het eerst zien."

Bekijk het volledige gesprek tussen Andy en Wesley over de manier van juichen van Taylor terug in de onderstaande video.

Wesley over juichen Taylor: 'Dat doe je toch niet in de situatie waar Ajax in zit?!'
2:16
Wesley over juichen Taylor: 'Dat doe je toch niet in de situatie waar Ajax in zit?!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd