Terug

Volg Vandaag Inside

Alex Pastoor adviseert Hedwiges Maduro: 'Who is Ajax?!'

Alex Pastoor adviseert Hedwiges Maduro: 'Who is Ajax?!'

Unspecified

12 juni 2023, 18:53

Almere City FC-trainer Alex Pastoor heeft zijn assistent Hedwiges Maduro gezegd het persoonlijk niet verstandig te vinden naar Ajax te vertrekken. Maduro moet bij de Amsterdammers een van de assistenten worden van de nieuwe hoofdtrainer Maurice Steijn, wiens komst door Ajax nog bekend gemaakt moet worden.

"Wij zijn hier met elkaar een bepaald traject ingegaan, zowel sportief, zakelijk als persoonlijk. Daarom zien we het niet zitten er aan mee te helpen.", aldus Pastoor na de huldiging van het gepromoveerde Almere tegen ESPN. "We hebben een heel goed ingespeelde begeleidingsstaf. Zoals hij bij jullie analyseert, zo doet hij dat ook bij ons. Hedwiges is heel talentvol. We proberen juist door onze samenwerking, niet alleen met mij maar ook met andere stafleden, zijn rugzak heel erg te vullen zodat hij de club kan verlaten als hoofdtrainer en niet als assistent-trainer."

Pastoor hoopt Maduro nog te kunnen overtuigen, maar is niet verrast als hij zijn assistent snel kwijtraakt aan Ajax. "Ik zeg alleen maar wat wij ervan vinden, we weten hoe soms de hazen lopen. Dat de club een heel ander standpunt heeft dan de vragende partij, lijkt mij duidelijk. Persoonlijk ben ik er niet van de begaande paden te nemen en deze club ook niet. Dus: Who is Ajax?"

Deel dit artikel

Link gekopieerd