Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax zeker tot de winterstop zonder Rulli

Ajax zeker tot de winterstop zonder Rulli

Unspecified

14 aug 2023, 13:30

Ajax kan zeker tot de winterstop geen beroep meer doen op keeper Gerónimo Rulli. De 31-jarige Argentijn liep zaterdag tijdens de 4-1-zege op Heracles Almelo een schouderblessure op. Na onderzoek blijkt dat hij een operatie moet ondergaan.

Rulli kwam tijdens de eerste helft in botsing met een aanvaller van Heracles. Hij werd vervangen door reservedoelman Jay Gorter. De 23-jarige Nederlander leek binnenkort op huurbasis elders te gaan spelen, maar zal nu mogelijk toch in Amsterdam blijven.

Rulli is de tweede doelman die wegvalt uit de selectie van trainer Maurice Steijn. De ervaren Remko Pasveer (39) raakte in juli geblesseerd aan zijn hand en staat nog enige tijd aan de kant.

De Amsterdamse club haalde begin augustus al Diant Ramaj van Eintracht Frankfurt. De 21-jarige Duitse doelman met Kosovaarse roots zou de concurrentie aan moeten gaan met Rulli, die nog een contract tot de zomer van 2026 heeft. Volgens Duitse media was Rulli echter tot voor kort in beeld bij Bayern München, dat de geblesseerde Manuel Neuer enige tijd kwijt is.

Deel dit artikel

Link gekopieerd