Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax moet Heitinga aan een nieuwe club helpen'

'Ajax moet Heitinga aan een nieuwe club helpen'

Unspecified

29 mei 2023, 14:16

Valentijn Driessen is van mening dat Ajax John Heitinga aan een nieuwe club moet helpen. De Chef Voetbal van De Telegraaf denkt namelijk dat Ajax bezig is met de zoektocht naar een nieuwe trainer. Ook stelt Valentijn in een video-item van de ochtendkrant dat de Amsterdammers Heitinga al te lang aan een touwtje laten bungelen.

"Ajax is op zoek naar een andere trainer denk ik, anders hadden ze Heitinga al lang verteld dat hij kan blijven", begint de chef voetbal van De Telegraaf. "Dan blijft alleen wel de vraag wat je met hem doet: hou je hem bij het eerste elftal als eerste assistent van een nieuwe trainer of je moet hem naar een goede andere club brengen waar hij hoofdtrainer wordt en zich verder kan ontwikkelen."

Valentijn legt die verantwoordelijkheid neer bij algemeen directeur Edwin van der Sar en kersvers technisch directeur Sven Mislintat. Hij vindt dat zij degenen zijn die passend met hem om moeten gaan, aangezien Heitinga eigenlijk een avontuur ingestapt is waar hij niet in wilde stappen. "Als je dan van een koude kermis thuiskomt, moet je als club degene zijn die een mooi plaatje voor hem kan schetsen", besluit Valentijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd