Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax-fan heeft spijt na afpakken shirt Antony: 'Mensen trekken toch hun eigen conclusies'

Ajax-fan heeft spijt na afpakken shirt Antony: 'Mensen trekken toch hun eigen conclusies'

Unspecified

21 mrt 2022, 13:48

De supporter die na De Klassieker het shirt van Antony afpakte, heeft hem terug laten bezorgen bij Ajax. Het moment gebeurde tijdens de ereronde die de spelers liepen na de 3-2 zege op Feyenoord. Niet veel later stonden de beelden overal op het internet.

Na de wedstrijd plaatste de supporter vol trots nog een foto op zijn Facebookpagina met het shirt van Antony in zijn handen. De man besloot het shirt terug te geven aan de Amsterdamse club, nadat hij werd bedreigd via social media.

(Tekst gaat verder onder het gifje)

'Ik heb ervoor gekozen om het shirtje terug te brengen naar Ajax. Die gaan er wat mee doen', vertelt hij in gesprek met RTL Nieuws. 'Verder wil ik er niet veel over zeggen. Mensen trekken toch hun eigen conclusies.'

De man ontkent dat hij samenwerkte met een handlanger om het shirt bewust af te pakken. 'Nee, dat is zeer zeker niet het geval. Hij vroeg of ik een foto wilde maken, maar ik verstond het niet. Na al die ellende, ga je er toch anders over nadenken. Ik heb er spijt van. Verder wil ik het hierbij laten, er staan al zoveel berichten op internet.'

Ajax heeft besloten om het shirt nu te veilen voor het Emma Kinderziekenhuis. Antony is nu naar Brazilië wegens interlandverplichtingen en bij terugkomst zal zijn shirt worden geveild. De opbrengst komt ten goede aan de Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis. 

Antony reageerde na De Klassieker op het desbetreffende moment. Bekijk zijn reactie terug in de onderstaande video!

Antony reageert op supporter die zijn wedstrijdshirt afpakte na Klassieker
1:19
Antony reageert op supporter die zijn wedstrijdshirt afpakte na Klassieker

Deel dit artikel

Link gekopieerd