Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax en Werder Bremen bereiken akkoord over Klaassen'

'Ajax en Werder Bremen bereiken akkoord over Klaassen'

Unspecified

4 okt 2020, 16:40

Ajax gaat zich versterken met Davy Klaassen. De Amsterdammers hebben een akkoord bereikt met Werder Bremen, meldt de goed ingevoerde transferspecialist Fabrizio Romano op Twitter. De laatste details zullen in de komende uren worden afgerond.

Ajax betaalt 11 miljoen euro, een bedrag dat door bonussen op kan lopen tot 14 miljoen. Klaassen heeft nu toestemming gekregen om naar Amsterdam te reizen voor de persoonlijke onderhandelingen.

De 27-jarige middenvelder gaf dit weekend nog maar eens aan graag terug te keren naar Amsterdam: 'Het spijt me, maar ik wil gewoon terug naar mijn club. Ajax is míjn club. Zo zit het nu eenmaal.'

Klaassen speelde tussen 2011 en 2017 127 Eredivisie-wedstrijden voor Ajax, waarin hij 44 keer scoorde. Daarna maakte Klaassen de overstap naar Everton, waar hij niet wist te slagen. In 2018 vertrok hij daarom naar Werder Bremen.

Wim ziet een terugkeer van Klaassen naar Amsterdam wel zitten. Hij vindt dat Klaassen veel meer mogelijkheden heeft dan Alvarez en Martinez. Bekijk het in de beelden hieronder!

Deel dit artikel

Link gekopieerd