Terug

Volg Vandaag Inside

AFCA Supportersclub roept RvC op tot behoud Kroes: ‘Dit alles in het belang van ons aller Ajax’

Unspecified

16 apr 2024, 17:44

De AFCA Supportersclub heeft in een brief aan de raad van commissarissen van Ajax duidelijk gemaakt dat zij hun trots en ego opzij moeten zetten en er gesproken moet worden over een terugkeer van Alex Kroes.

“De AFCA Supportersclub met haar achterban en vele andere Ajax-supporters zijn voor het aanblijven van Alex Kroes. Wij geloven in zijn visie en kwaliteiten. Zoals wij in eerdere berichtgeving hebben aangegeven heeft de snelheid, de stelligheid en de wijze waarop RvC-voorzitter Michael van Praag aangeeft dat ontslag van Alex Kroes de enige optie is, ons enorm gestoord”, begint de supportersclub in hun brief over de geschorste algemeen directeur. “Er zijn meerdere wegen die naar Amsterdam leiden. Waar een wil is, is een weg. Denk in mogelijkheden, in plaats van onmogelijkheden. Dit alles in het belang van ons aller Ajax.”

De supportersclub roept de RvC op om dringend in gesprek te gaan met de Bestuursraad en tot een oplossing te komen die voor iedereen wenselijk en acceptabel is. “Het behoud van Alex Kroes als directielid van Ajax staat hierin centraal. De AFCA Supportersclub hoopt dat het verstand zegeviert en eenieder zijn trots en ego opzij kan zetten. Onze club heeft behoefte aan rust, de supporters hebben behoefte aan rust. Zij hebben dit seizoen al genoeg te verduren gehad. Alle aandacht moet uitgaan naar de voorbereiding op volgend seizoen, zodat we op z’n minst weer mee kunnen doen voor de landstitel. Er is werk aan de winkel!”

De Vandaag Inside-tafel sprak zich vrijdag uit over de chaos bij Ajax rondom Alex Kroes en Michael van Praag. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd