Terug

Volg Vandaag Inside

Aanvaller De Leeuw keert terug bij FC Groningen

Aanvaller De Leeuw keert terug bij FC Groningen

Unspecified

26 mrt 2021, 17:21

FC Emmen-aanvaller Michael de Leeuw stapt aan het einde van het seizoen over naar FC Groningen, de club waarvoor hij eerder 137 officiële duels voetbalde. Het contract met de 34-jarige De Leeuw in Emmen loopt af. Voor die club kwam hij sinds eind 2018 uit.

De Leeuw, die eerder bij Veendam en de Graafschap speelde, vertrok in 2016 uit Groningen om in de Verenigde Staten bij Chicago Fire te gaan voetballen. De in Goirle geboren Brabander genoot zijn opleiding bij Willem II.

Na zijn terugkeer in Nederland vestigde hij zich weer in Groningen. "Ik ben en blijf van origine een Brabander, maar Groningen voelt na al die jaren ook als mijn thuis. Ik ben heel blij komende zomer terug te keren bij FC Groningen. De club biedt me een fantastische mogelijkheid, maar ik hoop wel dat ik volgend seizoen tegen FC Emmen kan spelen. De komende weken gaan we er alles aan doen om FC Emmen te behouden voor de Eredivisie. Daarop zal tot het einde van dit seizoen de focus liggen", aldus De Leeuw, die dit seizoen tot dusver negen keer scoorde voor Emmen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd