Terug

Volg Vandaag Inside

Aad de Mos voorspelt: 'Ik denk dat Feyenoord volgend seizoen weer kampioen wordt'

Aad de Mos voorspelt: 'Ik denk dat Feyenoord volgend seizoen weer kampioen wordt'

Unspecified

14 juni 2023, 12:41

In een recente aflevering van het programma Panenka van het Algemeen Dagblad heeft oud-trainer Aad de Mos verklaard dat hij gelooft dat Feyenoord ook volgend seizoen kampioen zal worden.

De Mos benadrukt de speelstijl die Feyenoord heeft ontwikkeld onder leiding van Arne Slot. Gedurende het afgelopen seizoen heeft Slot met succes een herkenbare en effectieve speelwijze geïmplementeerd. Deze speelstijl heeft geleid tot positieve resultaten en heeft het vertrouwen van de spelersgroep vergroot. Volgens De Mos is Feyenoord op dit moment een goed ingespeeld team, wat de club een belangrijk voordeel geeft ten opzichte van de concurrentie.

Daarnaast wijst De Mos op de stabiliteit binnen de selectie van Feyenoord "Ik zie geen verontrustende transfers op dit moment". Aanvoerder Kökcü vertrok wel richting Benfica, maar Feyenoord legde met Zerrouki en Van den Belt ook al twee nieuwe middenvelders vast. Continuïteit en chemie binnen het team zijn cruciaal voor succes op de lange termijn, en De Mos ziet dit als een positief teken voor Feyenoord.

Een laatste factor die De Mos noemt, is het aanblijven van Arne Slot als hoofdcoach. Slot heeft zich bewezen als een bekwame en inspirerende leider, en zijn aanwezigheid zal naar verwachting een positieve invloed hebben op het team. De Mos gelooft dat Slot nog verdere progressie kan boeken met Feyenoord: "Ik denk dat het beter gaat worden, nog uitgebalanceerder".

Deel dit artikel

Link gekopieerd