Terug

Volg Vandaag Inside

Zwitserse spits voor Cocu bij Fenerbahçe

Zwitserse spits voor Cocu bij Fenerbahçe

24 aug 2018, 19:30

ISTANBUL (ANP) - Trainer Phillip Cocu krijgt bij Fenerbahçe de beschikking over de Zwitserse spits Michael Frey. De 24-jarige aanvaller komt over van FC Zürich, waarvoor hij afgelopen jaar twaalf doelpunten maakte in de Zwitserse competitie. Frey, die eerder voor Young Boys speelde en een kortstondig Frans avontuurtje bij Lille beleefde, ondertekende een contract voor vier jaar bij Fenerbahçe.

,,Michael is fysiek enorm sterk, voor verdedigers is hij amper van de bal te krijgen'', zegt technisch directeur Damien Comolli van de Turkse club. ,,Hij is jong en talentvol. We denken dat hij in de toekomst van grote waarde kan zijn voor Fenerbahçe.''

Cocu beleeft een moeizame start bij zijn nieuwe club. Fenerbahçe werd door Benfica uitgeschakeld in de derde voorronde van de Champions League. In de competitie begon de club uit Istanbul met een zege op Bursaspor (2-1), maar daarna volgde een nederlaag bij Yeni Malatyaspor (1-0).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.