Terug

Volg Vandaag Inside

Zwitsers missen Embolo tegen Rode Duivels

Zwitsers missen Embolo tegen Rode Duivels

13 nov 2018, 10:35

BERN (ANP) - Het Zwitserse voetbalelftal neemt het zondag in het kader van de Nations League op tegen België zonder aanvaller Breel Embolo. De speler van Schalke 04 heeft een breuk opgelopen in zijn linkervoet en is zeker een maand uitgeschakeld. De Zwitserse bondscoach Vladimir Petkovic riep Dimitri Oberlin (FC Basel) op als vervanger.

Embolo miste in oktober ook al het eerste duel met de Rode Duivels in Brussel, toen wegens een schouderblessure. België won met 2-1. Petkovic zag eerder al drie spelers wegvallen uit zijn vrijdag bekendgemaakte selectie: aanvoerder en rechtsback Stephan Lichtsteiner (dijbeen), reservedoelman Roman Bürki (dijbeen) en verdediger Manuel Akanji (heup) meldden zich afgelopen weekeinde af. De Zwitsers oefenen woensdag nog in Lugano tegen Qatar. België leidt in groep 2 van de A-divisie met zes punten. De Zwitsers hebben er net zo veel maar een duel meer gespeeld. België treft donderdag eerst het al uitgeschakelde IJsland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.