Terug

Volg Vandaag Inside

Malmö FF stelt Tomasson aan als hoofdtrainer

Malmö FF stelt Tomasson aan als hoofdtrainer

5 jan 2020, 13:42

Malmö FF heeft Jon Dahl Tomasson aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. De voormalig speler van sc Heerenveen en Feyenoord begint op 10 januari aan zijn nieuwe klus.

"Malmö heeft een fantastisch verleden, een fanatieke aanhang en wil de beste van Scandinavië zijn", aldus Tomasson, die tussen 1998 en 2002 bij Feyenoord uitgroeide tot een publiekslieveling. "Ik heb met de club goede gesprekken gevoerd over de filosofie, de omstandigheden en de verwachtingen die er zijn. We hebben hetzelfde beeld van wat we willen bereiken en hoe we aan de slag moeten om Malmö FF te ontwikkelen."

De 43-jarige Tomasson werkte de afgelopen jaren als assistent bij het Deense voetbalelftal. Daarvoor was de Deen assistent bij Vitesse en hoofdtrainer bij Roda JC en Excelsior.

Malmö FF eindigde vorig seizoen als tweede, achter Djurgardens IF. Het nieuwe seizoen in Zweden begint op 4 april.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.