Terug

Volg Vandaag Inside

Zware seizoensstart voor Pirlo bij Juventus

Zware seizoensstart voor Pirlo bij Juventus

2 sep 2020, 15:48

Juventus begint het Italiaanse voetbalseizoen in het weekeinde van 19 en 20 september tegen Sampdoria. De overkoepelende organisatie van de Serie A heeft de indeling woensdag openbaar gemaakt. De kampioen speelt in de openingsronde thuis.

De formatie van de nieuwe trainer Andrea Pirlo speelt vervolgens uit bij AS Roma en ontvangt weer een week later Napoli. Verdediger Matthijs de Ligt van de titelverdediger ontbreekt voorlopig nog. Hij herstelt van een schouderoperatie.

Inter en Atalanta, de nummers twee en drie van het afgelopen seizoen, beginnen een week later aan de competitie. Beide clubs krijgen wat meer rust omdat ze na het nationale seizoen nog lang actief waren in de Europese toernooien. Hun voor de eerste speelronde geplande duels, respectievelijk tegen Benevento en Lazio, worden derhalve op een later tijdstip gespeeld.

Programma openingsweekeinde: Fiorentina-Torino, Genoa-Crotone, Juventus-Sampdoria, Milan-Bologna, Parma-Napoli, Sassuolo-Cagliari, Udinese-Spezia en Verona-Roma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.